Dierenbescherming

Boeren bedankt!

Het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming bestaat 10 jaar. Dat betekent dat inmiddels 100 miljoen dieren een beter leven hebben gekregen. Meer ruimte, daglicht en afleidingsmateriaal bijvoorbeeld. De meer dan 1500 Beter Leven boeren geven extra aandacht aan dierenwelzijn. 

 INCLUSIEF ONLINE BANNER ZIE HIER

 

Hartstichting

Was een hartinfarct bij vrouwen altijd maar zo duidelijk te herkennen

Hartproblemen zijn bij vrouwen moeilijk te herkennen, ook door artsen. Daarom ontdekken artsen hartproblemen bij vrouwen vaak te laat.

De Hartstichting werkt aan een betrouwbare test waarmee artsen hartproblemen bij vrouwen veel eerder kunnen ontdekken. Hiermee redden we vrouwenlevens.

Stichting VSO Nederland

Vooruitgang starten door kennis te delen

Geteisterd door uitzichtloosheid verlaten dagelijks honderden mensen in Afrika en Azië hun thuis. Gedreven door hoop, ondernemen ze een levensgevaarlijke tocht op zoek naar een betere toekomst.  VSO is ervan overtuigd dat die betere toekomst thuis ligt. Daar werkt VSO aan door ter plekke kennis te delen.

Zo vinden ze thuis, wat ze hier komen zoeken: werk, gezondheidszorg, onderwijs, een goed leven. 

INCLUSIEF ONLINE BANNER ZIE HIER

 

 

Nierstichting

Geef Fabian zijn leven terug

Na twee mislukte transplantaties zit Fabian Cornelissen (1979) 40 uur per week vast aan een enorm dialyseapparaat. Dat houdt hem in leven, maar is loodzwaar. Voluit leven met zijn gezin zit er niet in. De draagbare kunstnier die de Nierstichting ontwikkelt, geeft Fabian zijn leven terug.

Dat is de boodschap van de campagne van de Nierstichting. U kunt bijdragen aan deze campagne door de stoppers van de Nierstichting te plaatsen.

INCLUSIEF ONLINE BANNERS, ZIE HIER

De online  banners graag verwijzen naar: https://www.nierstichting.nl/geef-leven

KWF Kankerbestrijding

TEAM KWF

Ren voor het leven en tegen kanker.

TEAM KWF is een unieke hardloopervaring ontwikkeld door KWF Kankerbestrijding. Als deelnemer ren je samen met ons voor het leven en tegen kanker. Experts, topsporters en BN'ers stomen jou en je teamgenoten klaar voor (een deel) van de marathon.

Ga jij de uitdaging samen met ons aan? Schrijf je dan in voor jouw hardloopevent en kies je afstand!

INCLUSIEF ONLINE BANNERS! KLIK HIER

Alle items van deze campagne zijn toegevoegd aan uw downloadlijst