KWF Kankerbestrijding

TEAM KWF

Ren voor het leven en tegen kanker.

TEAM KWF is een unieke hardloopervaring ontwikkeld door KWF Kankerbestrijding. Als deelnemer ren je samen met ons voor het leven en tegen kanker. Experts, topsporters en BN'ers stomen jou en je teamgenoten klaar voor (een deel) van de marathon.

Ga jij de uitdaging samen met ons aan? Schrijf je dan in voor jouw hardloopevent en kies je afstand!

INCLUSIEF ONLINE BANNERS! KLIK HIER

Stichting VSO Nederland

Vooruitgang starten door kennis te delen

Mensen in ontwikkelingslanden kunnen met de juiste kennis zélf hun armoede bestrijden. Daarom delen o.a. onderwijsdeskundigen via VSO hun kennis lokaal in Afrika en Azië. Dát is de VSO-aanpak.


INCLUSIEF ONLINE BANNER ZIE HIER

Liliane Fonds

Op eigen benen staan. Daar tekent ze voor.

Chartine uit Rwanda is geboren zonder onderbenen. Op haar 5de is ze geopereerd, zodat ze  protheses kon dragen. Die worden aangepast bij elke groeispurt. Chartine  moet dan opnieuw leren lopen. Dat is heel inspannend. Maar opgeven? Dat nooit!

Nierstichting

Geef Fabian zijn leven terug

Na twee mislukte transplantaties zit Fabian Cornelissen (1979) 40 uur per week vast aan een enorm dialyseapparaat. Dat houdt hem in leven, maar is loodzwaar. Voluit leven met zijn gezin zit er niet in. De draagbare kunstnier die de Nierstichting ontwikkelt, geeft Fabian zijn leven terug.

Dat is de boodschap van de campagne van de Nierstichting. U kunt bijdragen aan deze campagne door de stoppers van de Nierstichting te plaatsen.

INCLUSIEF ONLINE BANNERS, ZIE HIER

De online  banners graag verwijzen naar: https://www.nierstichting.nl/geef-leven

Stichting Wielewaal

Vakantie is Wielewaal

Ieder jaar heeft Stichting Wielewaal zo´n 1.800 vrijwilligers nodig voor de begeleiding van vakantieactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

Alle items van deze campagne zijn toegevoegd aan uw downloadlijst