Stichting ParkinsonFonds

Iedereen kan door Parkinson getroffen worden

Meer dan 55.000 Nederlanders lijden al aan deze ingrijpende ziekte. Met de alarmerende toename van de ziekte van Parkinson is investeren in medisch-wetenschappelijk onderzoek de enige weg.

Stichting Wielewaal

Vakantie is Wielewaal

Ieder jaar heeft Stichting Wielewaal zo´n 1.800 vrijwilligers nodig voor de begeleiding van vakantieactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

Stichting VSO Nederland

Vooruitgang starten door kennis te delen

Mensen in ontwikkelingslanden kunnen met de juiste kennis zélf hun armoede bestrijden. Daarom delen o.a. onderwijsdeskundigen via VSO hun kennis lokaal in Afrika en Azië. Dát is de VSO-aanpak.


INCLUSIEF ONLINE BANNER ZIE HIER

Plan Nederland

Fiets mee met de Cycle for Plan!

Cycle for Plan is een avontuurlijke fietstocht van ontwikkelingsorganisatie Plan Nederland naar Malawi, Nicaragua of Vietnam. Ben jij klaar voor een buitengewone nieuwe ervaring? Fiets langs traditionele tabaksplantages in Nicaragua, ontmoet de lokale bevolking in Vietnam of fiets over dirt roads van Malawi. Door je deelname steun je Plan Nederland in de strijd tegen kindhuwelijken in deze landen.

Stichting DierenLot

Hulp aan dieren in nood. Ook bij u in de buurt!

Stichting DierenLot komt op voor dieren in nood in Nederland. Dat doen we door het ondersteunen van lokale en regionale dierenhulporganisaties. Er zijn al 300 organisaties die op onze hulp kunnen regelen. Dus ook bij u in de buurt! 

Alle items van deze campagne zijn toegevoegd aan uw downloadlijst