Stichting ParkinsonFonds

Iedereen kan door Parkinson getroffen worden

Meer dan 60.000 Nederlanders lijden al aan de ziekte van Parkinson. Met de alarmerende toename van het aantal patiënten is investeren in medisch-wetenschappelijk onderzoek de enige weg naar genezing.

Sinds de oprichting heeft het ParkinsonFonds, met dank aan donateurs, al ruim € 18 miljoen euro geïnvesteerd in onderzoek, met uiteindelijk als doel de ziekte in de toekomst te kunnen voorkomen. Met steun komt het doel steeds dichterbij.

Inclusief online banners!

Liliane Fonds

Alle kinderen willen groeien, óók kinderen met een handicap.

Het Liliane Fonds is er voor kinderen met een handicap in de armste landen.
Voor de stoerste kinderen van de wereld, die dromen zonder drempels.

KWF Kankerbestrijding

Ren tegen kanker

Met Ren tegen kanker ren je voor het leven. Om geld op te halen voor kankeronderzoek. KWF Kankerbestrijding verzorgt de inschrijving, het trainingsprogramma en we komen de deelnemers aanmoedigen tijdens één van de door KWF geselecteerde evenementen. 

Zie hier de online banners van deze campagne. Graag linken naar: https://acties.kwf.nl/event/ren-tegen-kanker/?utm_source=dp-5

 

LET OP: dit is een nieuwe campagne. Graag deze advertenties plaatsen i.p.v. de campagne: Team KWF 

Zuiderzeemuseum

Leven van de wind

Vanaf 2019 wordt het in het buitenmuseum nóg duidelijker dat het leven rond de Zuiderzee van 100 jaar geleden niet altijd gemakkelijk was. En al zeker niet voor vrouwen.

Loop door het buitenmuseum en ontmoet Grietje, een vissersvrouw die met haar moeder én vier kinderen op een kluitje woont in het dorp Zoutkamp. Het was een pittig leven, grotere gezinnen leefden in kleine huizen en alledaagse voorzieningen die wij nu heel gewoon vinden waren er veelal niet.


Zou jij zo kunnen leven?

ZIE HIER DE ONLINE BANNERS

Stichting Armoedefonds

Help armoede in Nederland bestrijden

Ruim 1 miljoen Nederlanders leven in armoede. Het is vaak niet zichtbaar voor de buitenwereld dat mensen hun huur niet kunnen betalen of kinderen zonder ontbijt naar school toe gaan.

Alle items van deze campagne zijn toegevoegd aan uw downloadlijst