Nederland geeft licht 

Op 20 december geeft Nederland licht voor iedereen die is geraakt door kanker. Duizenden lampionnen worden op een bijzondere manier verlicht bij Madurodam. Elke lampion brandt voor een dierbare die wordt gemist of extra steun kan gebruiken. 

Verbonden door liefde, verscheurd door oorlog

Vluchten is levensgevaarlijk. Daarom laten mensen vaak noodgedwongen hun gezin achter. Maar de zorgen over de veiligheid van de achtergebleven gezinsleden blijven. Samen willen we zoveel mogelijk door oorlog verscheurde gezinnen samenbrengen met een unieke crowdfundingsactie! 

Het Leger des Heils is een strijdbare beweging die opkomt voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. We strijden tegen armoede, onrecht, uitsluiting en zinloosheid. Zonder onderscheid te maken in ras, godsdienst of sekse. 


Het binnenmuseum

Het binnenmuseum van het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is de schatkamer van de Zuiderzee; hier worden de verschillende collecties gepresenteerd met een hedendaagse insteek. Duik in de Zee vol verhalen en ervaar in deze interactieve en volledig vernieuwde tentoonstelling het leven aan de voormalige Zuiderzee!

Geef om molens

Geniet u ook van draaiende molens? Molens kleuren ons Hollands landschap. Molens zijn kwetsbare, levende monumenten die extra zorg nodig hebben. Voor draaiende en werkende molens is goed onderhoud en restauratie noodzakelijk. Onderhoud dat veel geld kost. 

INCLUSIEF ONLINE BANNERS! KLIK HIER

Iedereen kan door Parkinson getroffen worden

Meer dan 60.000 Nederlanders lijden al aan de ziekte van Parkinson. Met de alarmerende toename van het aantal patiënten is investeren in medisch-wetenschappelijk onderzoek de enige weg naar genezing.

Inclusief online banners!

Red dieren als leeuw Govani

Berberaapje Musa, leeuw Govani en chimpansee Linda hebben een verschrikkelijk verleden achter de rug. Gelukkig zijn ze nu veilig bij AAP waar we ze de liefdevolle zorg geven die ze zo hard nodig hebben. We hebben zo heel wat monden te voeden!
Helpt u mee door onze stoppers een plekje te geven?

 

Waar kan ik terecht voor hulp?

"Wie kan mij helpen met mijn schulden?". "Waar kan ik terecht voor hulp?".

Dit zijn veel gestelde vragen van mensen die in armoede leven en op zoek zijn naar wegen om hun situatie te verbeteren. Er zijn in Nederland bijna 1 miljoen mensen die dagelijks te kampen hebben met leven in armoede. Stichting Armoedefonds brengt hulpzoekende en het hulpaanbod samen middels het platform Hulpbijarmoede.nl.

Stop dementie

Wat alz... al je herinneringen één voor één verdwijnen? 1 op de 3 vrouwen krijgt dementie. Wat alz… jij het bent? Dementie is op dit moment doodsoorzaak nummer 1. Onderzoekers kunnen dementie stoppen, maar alleen als er meer onderzoek komt. Daar is veel meer geld voor nodig! Geef nu voor onderzoek, zodat dementie niet jouw toekomst wordt.

Gratis bloedstollend verhaal!
 
Met dit adembenemende verhaal, geschreven door bestsellerauteur Linda Jansma, wil de Trombosestichting aandacht vragen voor de bloedstollende en adembenemende gevolgen van een longembolie.