Bereik een grote groep consumenten met uw advertenties


Optimaal inzetten van stopperadvertenties
U kunt stopperadvertenties inzetten ter ondersteuning van bijvoorbeeld collectes, werving van vrijwilligers, fondsenwerving, direct mailacties, branding, actiemarketing en radio- en TV-commercials.

Wij adviseren u en regelen alles, u heeft er geen omkijken naar. U kunt vertrouwen op een krachtige stoppercampagne bestaande uit advertenties die voldoen aan de specificaties van elke uitgever. Bovendien kunnen we uw campagne binnen 24 uur live hebben staan!

Uw campagne op stopperadvertenties.nl
U kunt kiezen uit een jaarabonnement, een seizoensabonnement (2 tot 6 maanden) en een actieabonnement (tot 2 maanden).

Gedurende uw abonnement kunnen alle media in Nederland uw stopperadvertenties kosteloos en eenvoudig downloaden.

Ieder kwartaal brengen wij uw campagne via onze nieuwsbrief onder de aandacht bij al onze contacten.

Ook ontvangt u maandelijks van ons een rapportage met het aantal downloads, inclusief informatie over wie deze advertenties heeft gedownload, waaronder oplagecijfers en type uitgave.

Meetbaar stopperen
U investeert in een stoppercampagne, dan wilt u ook weten hoe de Nederlandse printmedia uw campagne oppakken. Middels een knipseldienst volgen we uw stoppercampagne en geven u inzicht in de media aandacht voor uw campagne. Lees meer over de mogelijkheden. 

Campagnes bijsturen

Om uw stoppercampagne extra onder de aandacht te brengen, sturen we een actiemailing aan al onze contacten. Ook is er de mogelijkheid tussentijds, binnen een abonnement, te wisselen van campagne. We adviseren u graag, vraag naar de mogelijkheden.

Gegarandeerde plaatsingen
Ook voor gegarandeerde advertentieplaatsingen kunt u bij Stopperadvertenties.nl  terecht. Wilt u adverteren in huis-aan-huis kranten óf in regionale dagbladen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Creatie, het ontwerp van uw stopperadvertenties
Stopperadvertenties.nl heeft meer dan 8 jaar ervaring met het ontwerpen van stopperadvertenties voor goede doelen.

Bovendien hebben we veel kennis in huis over bewezen effectieve campagnes voor goede doelen. U weet dus zeker dat u een stoppercampagne krijgt die opvalt en de boodschap helder overbrengt. U kunt kiezen om de volledige concept-ontwikkeling uit handen te geven maar ook aanpassingen in bestaand materiaal zijn mogelijk. We adviseren u graag, vraag naar de mogelijkheden.

Vraag hier uw offerte op maat aan!