Filter
X

Stichting diensten voor Goede Doelen

Breng het gesprek tot leven

Toegift.nl is een campagne van ruim 60 erkende goede doelen die samen het onderwerp nalaten aan een goed doel onder de aandacht brengen en bespreekbaar maken. Samen maken we impact voor huidige en toekomstige generaties door idealen van mensen te laten voortleven. De campagne inspireert en informeert mensen over de mogelijkheden.  

Alle advertenties

NIEUW

KWF Kankerbestrijding

Ren tegen kanker

Met Ren tegen kanker ren je voor het leven en tegen kanker. Haal geld op voor baanbrekend onderzoek, en bij 500 euro sponsorgeld krijg je je startbewijs én een hardloopshirt gratis.

KWF Kankerbestrijding verzorgt de inschrijving en komt de deelnemers aanmoedigen tijdens één van de door KWF geselecteerde evenementen.

Let op: graag alleen advertenties met nieuwe logo plaatsen! Alvast hartelijk dank!

Alle advertenties

KWF Kankerbestrijding

Kom in actie

Start een actie om geld op te halen voor KWF. Alleen, met je sportclub of je bedrijf. Kies een manier die bij jou past. Alles wat je doet is goed en draagt bij aan een beter leven voor iedereen die geraakt is door kanker.

Alle advertenties

Nederlandse Influenza Stichting

Vaccinatiegraad beneden peil? Wat betekent dat voor mij en mijn omgeving?

Door een lage vaccinatiegraad keren infectieziekten als mazelen terug. Ook infectieziekten als influenza en COVID-19 zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Je kunt hierdoor ernstig ziek worden. Of een ander besmetten, die ernstig ziek kan worden. Vaccineren kan levens redden. Samen met zorgprofessionals, patiënten- en ouderenorganisaties roepen wij daarom Nederlanders op je goed te laten informeren. 

UTM code: https://www.benedenpeil.nu/?utm_source=Stopper&utm_medium=Onlineadvertenties&utm_campaign=BenedenPeil

Alle advertenties

Dierenbescherming

Geef oude asieldieren extra warmte!

In december en januari vragen we extra aandacht voor lieve oudjes in onze asielen, die hun leven lang warmte hebben gegeven aan hun baasje, plotseling in het asiel zitten en de extra warmte nu zelf nodig hebben. Helaas leert de realiteit ons ook dat ze minder snel geadopteerd worden dan hun jongere soortgenoten. Zolang ze bij ons zijn, geven we ze de zorg die ze nodig hebben. Maar wat zou het mooi zijn als we deze lieverds juist tijdens de koude wintermaanden extra liefde en warmte kunnen geven!

UTM: https://doemee.dierenbescherming.nl/warmte/?utm_campaign=kerst2023&utm_medium=referral&utm_source=Stopperadvertentie&utm_content=advertentie

Alle advertenties

Stichting DierenLot

#Samenvoordieren

Stichting DierenLot komt op voor dieren in nood in Nederland. Dit doen we door het ondersteunen van lokale en regionale dierenhulporganisaties door heel Nederland.


Dus ook bij u in de buurt!

Alle advertenties

Samen Dementievriendelijk

Samen Dementievriendelijk

300.000 Nederlanders hebben dementie. Steeds meer mensen krijgen hiermee te maken. Ook gewoon op straat of in de supermarkt. Om ervoor te zorgen dat mensen met dementie zo lang mogelijk mee kunnen blijven doen helpt het als mensen de signalen van dementie herkennen én vervolgens weten hoe je hiermee omgaat. Volg hiervoor de online training op samendementievriendelijk.nl

Alle advertenties

HospitaalBroeders

HospitaalBroeders maakt de Afrikaanse zorg sterker

Eén op de zes kinderen in Afrika haalt zijn vijfde levensjaar niet. Nog te veel kinderen sterven er aan makkelijk te voorkomen infectieziektes zoals mazelen. Al voor 15 euro kunnen onze teams 15 kinderen vaccineren tegen deze ziektes.

Alle advertenties

Stichting Hartekind

Een hartafwijking is doodsoorzaak #1 bij kinderen; dat moet en kan veranderen!

Wist je dat er in Nederland dagelijks 4 kinderen worden geboren met een hartafwijking? En dat iedere 48 uur een kind daaraan overlijdt? Een hartafwijking is in Nederland daarmee doodsoorzaak #1 bij kinderen. Stichting Hartekind geeft voorlichting aan ouders en financiert levensbelangrijk onderzoek om hartafwijkingen bij kinderen beter te leren begrijpen, behandelen en voorkomen. Steun dit levensbelangrijke onderzoek door de advertenties te plaatsen. www.hartekind.nl

Alle advertenties

MIVA

Op weg met een missie

Dit is zuster Shainty. Ze spoort in de regio Nagarkurnool in India kinderen met een handicap op om ze de juiste zorg te bieden. Ze doet prachtig werk altijd met een brede

lach op haar gezicht, ook al moet ze er soms wel 150 kilometer voor reizen. Shainty noemt de ambulance de ‘ruggengraat van haar werk’. Ze kan er meer patiënten mee bereiken in de meest afgelegen en onbegaanbare gebieden. Niet alleen voor operaties, maar ook voor fysiotherapie, nazorg en revalidatie. Maar er zijn veel meer pioniers met een missie als die van Shainty. Helden die niets liever doen dan anderen helpen, maar dat niet kunnen zonder het juiste vervoermiddel.

Alle advertenties

KWF Kankerbestrijding

Wandel tegen kanker.

Wandel voor het leven en tegen kanker. Geef jouw wandeling extra betekenis door geld op te halen voor KWF. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar kanker. En, haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met een gratis startbewijs én een gratis shirt. Wandel je mee?

Alle advertenties

Stichting Armoedefonds

"Ik ga met een lege maag naar school"

Er leven in Nederland ruim 1 miljoen mensen in armoede. Zij hebben niet genoeg geld om schoolspullen te kopen voor hun kinderen, ze lunch mee te geven naar school of om naar de tandarts te gaan. Stichting Armoedefonds zet zich in om de gevolgen van armoede in Nederland te verzachten door het ondersteunen van ruim 1.000 lokale armoedehulporganisaties met geld, goederen en kennis.  

Daarnaast heeft het Armoedefonds heeft verschillende projecten opgezet om mensen in armoede te ondersteunen. Denk aan onze schoolspullenactie voor brugklassers, steunpakketjes voor kwetsbare ouderen en een project om tegen menstruatie-armoede.

Alle advertenties

Nierstichting

Steun onze strijd tegen toenemende nierschade

1,7 miljoen Nederlanders hebben nierschade. En dit aantal neemt toe. Nierschade is verraderlijk, want vaak merk je het pas als het te laat is. Zelfs lichte nierschade zorgt voor vervroegd overlijden. Als we nu niets doen, wordt het straks wereldwijd doodsoorzaak nummer 5. Dagelijks strijden veel mensen tegen toenemende nierschade: patiënten, hun familie, nierdonoren, collectanten en donateurs, onderzoekers en artsen. Maar alleen kunnen ze die strijd niet winnen, dus ze vragen jouw hulp. De Nierstichting zet alles op alles om nierschade te voorkomen, behandelen en genezen. Steun onze strijd tegen toenemende nierschade. Ga naar www.nierstichting.nl/steunonzestrijd

UTM code online advertenties, klik hier!

Alle advertenties

Hartstichting

Gratis online spoedcursus: herken een beroerte, hartinfarct en hartstilstand en weet wat je moet doen.

Het is belangrijk dat iedereen de signalen van een hartinfarct, hartstilstand en beroerte herkent en direct 112 belt. Want hoe eerder de behandeling start, hoe groter de kans op overleven en een goed herstel. Daarom biedt de Hartstichting de gratis online Spoedcursus ‘Heb je even? Red een leven!’. Deze simpele, snelle cursus kost je maar 5 minuten van je tijd. Daar red je levens mee!  

Voor alleen de online banners, klik hier: Stopperadvertenties

De UTS code van alle online stoppers, klik hier!

Alle advertenties

ReumaNederland

DE PIJNLIJKE REALITEIT VAN REUMA. TE PIJNLIJK OM TE NEGEREN.

Er leven in Nederland meer dan twee miljoen mensen met reuma. De beschadiging van hun gewrichten en spieren is nog steeds niet te genezen. Mensen met reuma hebben het pijnlijke gevoel dat ze tekortschieten. Als ouder, vriend(in) of collega. Terwijl de buitenwereld denkt dat het allemaal wel meevalt.

Dat is de pijnlijke realiteit van reuma. Te pijnlijk om te negeren. Steun ReumaNederland.

Online bannering: https://bit.ly/doneren-pijnlijke-realiteit-banner

Alle advertenties

Alzheimer Nederland

Stop dementie

Wat alz... al je herinneringen één voor één verdwijnen? 1 op de 3 vrouwen krijgt dementie. Wat alz... jij het bent? Dementie is op dit moment doodsoorzaak nummer 1. Onderzoekers kunnen dementie stoppen, maar alleen als er meer onderzoek komt. Daar is veel meer geld voor nodig! Geef nu voor onderzoek, zodat dementie niet jouw toekomst wordt.

Alle advertenties

Stichting Het Buitenhof

Bezorg jij onze reizigers een onvergetelijke vakantie

Stichting Het Buitenhof organiseert reizen voor mensen met een beperking. Dit kan niet zonder de inzet van voldoende vrijwilligers! 

Alle advertenties

De Luisterlijn

Dag en nacht een luisterend oor

In Nederland zijn er heel veel mensen die in hun eigen omgeving niet met hun verhaal terecht kunnen, willen of durven. De Luisterlijn is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek van 'mens tot mens. Door te luisteren helpen getrainde vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Niet iedereen die de Luisterlijn nodig heeft, weet (helaas) van het bestaan.

Alle advertenties

Natuurmonumenten

We kunnen niet zonder natuur

Onze natuur is niet alleen schitterend, maar ook kwetsbaar. Wij moeten de natuur koesteren. Samen met onze boswachters, leden en vrijwilligers werken wij iedere dag aan een natuurlijker Nederland.Doe ook me, ga naar natuurmonumenten.nl/word-lid en ontvang 4x per jaar het magazine Puur Natuur.

Alle advertenties