Filter
X

Stichting Armoedefonds

"Ik ga met een lege maag naar school"

Er leven in Nederland ruim 1 miljoen mensen in armoede. Zij hebben niet genoeg geld om schoolspullen te kopen voor hun kinderen, ze lunch mee te geven naar school of om naar de tandarts te gaan. Stichting Armoedefonds zet zich in om de gevolgen van armoede in Nederland te verzachten door het ondersteunen van ruim 1.000 lokale armoedehulporganisaties met geld, goederen en kennis.  

Daarnaast heeft het Armoedefonds heeft verschillende projecten opgezet om mensen in armoede te ondersteunen. Denk aan onze schoolspullenactie voor brugklassers, steunpakketjes voor kwetsbare ouderen en een project om tegen menstruatie-armoede.

Alle advertenties

NIEUW

KiKa – Stichting Kinderen Kankervrij

KiKa Korte Broek

Nederland gaat van 18 tot en met 22 december massaal in korte broek voor KiKa Korte Broek. Deze jaarlijkse actie begon in 2020 en is een fenomeen geworden, waaraan kinderen van alle leeftijden, scholen, families, vrienden én bedrijven meedoen. Doe ook mee en schrijf je in via kikakortebroek.nl!

Alle advertenties

NIEUW

Nierstichting

Steun onze strijd tegen toenemende nierschade

1,7 miljoen Nederlanders hebben nierschade. En dit aantal neemt toe. Nierschade is verraderlijk, want vaak merk je het pas als het te laat is. Zelfs lichte nierschade zorgt voor vervroegd overlijden. Als we nu niets doen, wordt het straks wereldwijd doodsoorzaak nummer 5. Dagelijks strijden veel mensen tegen toenemende nierschade: patiënten, hun familie, nierdonoren, collectanten en donateurs, onderzoekers en artsen. Maar alleen kunnen ze die strijd niet winnen, dus ze vragen jouw hulp. De Nierstichting zet alles op alles om nierschade te voorkomen, behandelen en genezen. Steun onze strijd tegen toenemende nierschade. Ga naar www.nierstichting.nl/steunonzestrijd

UTM code online advertenties, klik hier!

Alle advertenties

NIEUW

Hartstichting

Gratis online spoedcursus: herken een beroerte, hartinfarct en hartstilstand en weet wat je moet doen.

Het is belangrijk dat iedereen de signalen van een hartinfarct, hartstilstand en beroerte herkent en direct 112 belt. Want hoe eerder de behandeling start, hoe groter de kans op overleven en een goed herstel. Daarom biedt de Hartstichting de gratis online Spoedcursus ‘Heb je even? Red een leven!’. Deze simpele, snelle cursus kost je maar 5 minuten van je tijd. Daar red je levens mee!  

Voor alleen de online banners, klik hier: Stopperadvertenties

De UTS code van alle online stoppers, klik hier!

Alle advertenties

NIEUW

ReumaNederland

DE PIJNLIJKE REALITEIT VAN REUMA. TE PIJNLIJK OM TE NEGEREN.

Er leven in Nederland meer dan twee miljoen mensen met reuma. De beschadiging van hun gewrichten en spieren is nog steeds niet te genezen. Mensen met reuma hebben het pijnlijke gevoel dat ze tekortschieten. Als ouder, vriend(in) of collega. Terwijl de buitenwereld denkt dat het allemaal wel meevalt.

Dat is de pijnlijke realiteit van reuma. Te pijnlijk om te negeren. Steun ReumaNederland.

Online bannering: https://bit.ly/doneren-pijnlijke-realiteit-banner

Alle advertenties

COC Nederland

Steun de lhbti+ emancipatie

Al meer dan 75 jaar zet COC zich actief in voor een diverse en inclusieve samenleving, in Nederland en daarbuiten. We verbinden de regenboogbeweging en komen op voor emancipatie, acceptatie en gelijke rechten voor alle lhbti+ personen. Natuurlijk hadden we liever gezegd dat we inmiddels niet meer nodig waren, maar er is nog altijd werk aan de winkel. Zo krijgen zeven op de tien lhbti+ personen in hun leven te maken met fysiek of verbaal geweld om wie ze zijn, en zijn lhbti+ personen in bijna zeventig landen nog steeds strafbaar.

Alle advertenties

KWF Kankerbestrijding

Kom in actie

Start een actie om geld op te halen voor KWF. Alleen, met je sportclub of je bedrijf. Kies een manier die bij jou past. Alles wat je doet is goed en draagt bij aan een beter leven voor iedereen die geraakt is door kanker.

Alle advertenties

Stichting PLS

Onderzoek is hard nodig!

PLS kan bij volwassenen op elke leeftijd ontstaan. PLS (primaire laterale sclerose) is een spierzenuwziekte waarbij de motorische zenuwcellen achteruitgaan. PLS leidt tot stijfheid en spasticiteit van de spieren in de mond, benen en armen. Het kan leiden tot invaliditeit. De progressie is vaak traag maar sommige patiënten zijn één tot twee jaar na de diagnose geheel afhankelijk van hulpmiddelen en zorg. 

Genezing kan niet zonder u.

Alle advertenties

VIER VOETERS

De dieren hebben jouw hulp nodig

Dé wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren die onder directe menselijke invloed staan, het leed van dieren blootlegt, dieren in nood redt en ze beschermt. Wij richten ons op gezelschapsdieren, waaronder zwerfhonden en -katten, productiedieren en wilde dieren die onder slechte omstandigheden worden gehouden of zich in ramp- en conflictgebieden bevinden. Middels adoptieprogramma’s en onze opvangcentra bieden wij de dieren een tweede kans en bescherming voor het leven. Wij vragen iedereen ons werk te steunen met een gift, nalatenschap of het tekenen van petities. Help mee en plaats onze advertenties.

Alle advertenties

Stichting diensten voor Goede Doelen

Nalaten

Toegift.nl is een campagne van ruim 60 erkende goede doelen die samen het onderwerp nalaten aan een goed doel onder de aandacht brengen en bespreekbaar maken. Samen maken we impact voor huidige en toekomstige generaties door idealen van mensen te laten voortleven. De campagne inspireert en informeert mensen over de mogelijkheden.  

Alle advertenties

Artsen zonder Grenzen

Lifeline

Kies voor deze advertentie van Artsen zonder Grenzen als je met jouw magazine, blad of tijdschrift wilt bijdragen aan wereldwijde medische noodhulp. Wij attenderen mensen op de mogelijkheid om een laatste gift na te laten aan Artsen zonder Grenzen. Met een gift in een testament helpen wij mensen in crisissituaties. Mensen die besluiten Artsen zonder Grenzen op te nemen, maken medische zorg mogelijk waar dat het hardst nodig is. In conflictgebieden, tijdens ziekte-uitbraken of na natuurrampen. Dankzij hun steun blijft onze hulp aan mensen in nood doorgaan. Nu en in de toekomst.

Alle advertenties

Trombosestichting Nederland

Nieuwe campagne “Stop de Prop”

In deze speciale editie van het magazine, gemaakt ter gelegenheid van de nieuwe campagne ‘Stop de prop’, vertellen vijf mensen die getroffen zijn door trombose over de impact ervan op hun leven. Mensen die gezond leefden, uitermate sportief of nog erg jong waren toen ze werden getroffen. Mensen die ook dachten: trombose? Ik niet.

In het speciale magazine staan onder andere het verhaal van Viggo Waas, Anky van Grunsven en Jack Spijkerman die allemaal trombose kregen. Nooit eerder hadden ze er bij stilgestaan dat dit hen kon overkomen. De boodschap is duidelijk: trombose kan iedereen overkomen. Maar als je er snel bij bent, voorkomt dat een heleboel ellende.

Link voor de online banners: https://www.trombosestichting.nl/bestellen/magazine-stop-de-prop/

Alle advertenties

KiKa – Stichting Kinderen Kankervrij

Voorlichting

Stichting Kinderen Kankervrij werkt aan 100% genezing van kinderkanker met optimale kwaliteit van leven. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker waarvan 1 op de 5 het momenteel niet redt. Om kinderen bewust te maken over kinderkanker en het feit dat zorgeloos groot worden niet voor iedereen vanzelfsprekend is, geeft KiKa voorlichting over kanker. 

UTM: https://www.kika.nl/voorlichting?utm_source=stoppers

Alle advertenties

KWF Kankerbestrijding

Wandel tegen kanker.

Wandel voor het leven en tegen kanker. Geef jouw wandeling extra betekenis door geld op te halen voor KWF. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar kanker. En, haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met een gratis startbewijs én een gratis shirt. Wandel je mee?

Alle advertenties

KWF Kankerbestrijding

Fiets tegen kanker.

Fiets voor het leven en tegen kanker. Geef jouw rit extra betekenis door geld op te halen voor KWF. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar kanker. En, haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met een gratis startbewijs én een gratis wielershirt. Fiets je mee? 

Alle advertenties

Stichting DierenLot

#Samenvoordieren

Stichting DierenLot komt op voor dieren in nood in Nederland. Dit doen we door het ondersteunen van lokale en regionale dierenhulporganisaties door heel Nederland.


Dus ook bij u in de buurt!

Alle advertenties

Alzheimer Nederland

Stop dementie

Wat alz... al je herinneringen één voor één verdwijnen? 1 op de 3 vrouwen krijgt dementie. Wat alz... jij het bent? Dementie is op dit moment doodsoorzaak nummer 1. Onderzoekers kunnen dementie stoppen, maar alleen als er meer onderzoek komt. Daar is veel meer geld voor nodig! Geef nu voor onderzoek, zodat dementie niet jouw toekomst wordt.

Alle advertenties

KWF Kankerbestrijding

Ren tegen kanker

Met Ren tegen kanker ren je voor het leven en tegen kanker. Haal geld op voor baanbrekend onderzoek, en bij 500 euro sponsorgeld krijg je je startbewijs én een hardloopshirt gratis.

KWF Kankerbestrijding verzorgt de inschrijving en komt de deelnemers aanmoedigen tijdens één van de door KWF geselecteerde evenementen.

Let op: graag alleen advertenties met nieuwe logo plaatsen! Alvast hartelijk dank!

Alle advertenties

Stichting Het Buitenhof

Bezorg jij onze reizigers een onvergetelijke vakantie

Stichting Het Buitenhof organiseert reizen voor mensen met een beperking. Dit kan niet zonder de inzet van voldoende vrijwilligers! 

Alle advertenties

NIEUW

De Luisterlijn

Dag en nacht een luisterend oor

In Nederland zijn er heel veel mensen die in hun eigen omgeving niet met hun verhaal terecht kunnen, willen of durven. De Luisterlijn is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek van 'mens tot mens. Door te luisteren helpen getrainde vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Niet iedereen die de Luisterlijn nodig heeft, weet (helaas) van het bestaan.

Alle advertenties

Natuurmonumenten

We kunnen niet zonder natuur

Onze natuur is niet alleen schitterend, maar ook kwetsbaar. Wij moeten de natuur koesteren. Samen met onze boswachters, leden en vrijwilligers werken wij iedere dag aan een natuurlijker Nederland.Doe ook me, ga naar natuurmonumenten.nl/word-lid en ontvang 4x per jaar het magazine Puur Natuur.

Alle advertenties

HospitaalBroeders

HospitaalBroeders maakt de Afrikaanse zorg sterker

Eén op de zes kinderen in Afrika haalt zijn vijfde levensjaar niet. Nog te veel kinderen sterven er aan makkelijk te voorkomen infectieziektes zoals mazelen. Al voor 15 euro kunnen onze teams 15 kinderen vaccineren tegen deze ziektes.

Alle advertenties